İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

OVR Metaverse Arsaları | OVR’dan Metaverse Arsa Satın Al

OVR Metaverse platformu, dünyanın en popüler harita üzerinden sanal arsa yatırımı şirketlerinden biri. Şirket, dünyayı OVR coin para birimi ile milyonlarca parsele ayırıp satışa sundu. Türkiye’de, özellikle OVR platformunda İstanbul ve simge binalar arasında yer alan birçok mekân şimdiden sahibini buldu. Şu an için Ortaköy’de parsel başına satılık metaverse arsa fiyatı yüz binlerce liranın üzerine çıkmış durumda.

OVR Metaverse Giriş: Platforma katılmak ve sanal arsa almak için “OVR” bağlantısını kullanabilirsiniz. Fakat OVR platformunu nasıl kullanacağınız konusunda aşağıda adım adım ne yapmanız gerektiğini anlattık.

Aşağıda OVR arsa alma işlemini adım adım açıklıyoruz.

Video: OVR Sanal Arsa Nasıl Alınır?
  1. MetaMask eklentisini yüklüyoruz. Çünkü sisteme giriş bu eklenti ile olacak. Bu konuda “MetaMask nasıl yüklenir?” yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.
  2. Daha sonra OVR Public Sale sayfasına tıklıyoruz. Sağ üst köşedeki Sign In düğmesini seçiyoruz.
  3. Karşımıza çıkan ekrandan MetaMask bağlantısını kuruyoruz. Bunun için Connect Wallet bölümüne tıklıyoruz.
  4. Bağlantımızı kurduk. Eğer MetaMask eklentisini doğru yüklediysek artık sistemin içerisindeyiz. Şimdi Markeplace bölümüne geçiyoruz. Buradaki haritadan istediğimiz parseli seçiyoruz.
  5. Şimdi satın alma sürecine geçtik. Parseli seçtikten sonra “INIT AUCTION” yani “Açık Artırma Başlat” kısmına tıklıyoruz. 24 saat içinde parselinize başka takip çıkmazsa arsa taban fiyatla sizin oluyor.
YouTube kanalımıza ulaşmak için yukarıdaki resme tıklayabilirsiniz.

Önemli Uyarı: Sanal arsa alım-satımı konusunda OVR dışında da birçok seçenek mevcut. Decentraland, Axie Infinity ve The Sandbox bunlardan yalnızca birkaçı. Ayrıca yakında Facebook Horizon Home ile bu sektöre girecek.

Sitemizde bu platformun tamamı ile ilgili yazılarımız mevcut. Bu platformları da incelemenizi öneririz.

Video: Metaverse Nasıl Yatırım Yapılır?

OVR Metaverse Sanal Arsa Fiyatları

OVR Metaverse platformu sanal arsa satın almak için minimum 10 dolarlık bir yatırımı şart koşuyor. Ayrıca gas fee ödemesi de yapıyorsunuz. Platformdaki sanal arsalar aslında OVRLand adı ile NFT sistemine aktarılan dijital modellemeler. Yani siz sanal arsa aldığınızda, bu firmanın ürettiği dijital içeriği NFT yoluyla takas etmiş oluyorsunuz.

NFT’nin ne olduğunu merak ediyorsanız “NFT nasıl yapılır?” yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Ayrıca “Metaverse güvenilir mi?” yazımız da ilginizi çekebilir.

Sistemdeki bir arsaya talip olduğunuz zaman bu arsa 24 saatlik bir açık artırım sürecine girer. Sonuç olarak en çok teklifi veren bu arsanın sahibi olur. Şu an için Türkiye’deki arsa fiyatları büyük oranda 140 lira ile 600 lira arasındadır.

Ayrıca OVR platformuna doğrudan kripto para satın alma yoluyla da dahil olmanız mümkün. Bunun için herhangi bir kripto para borsasına girip OVR coin almanız yeterli.

Bir token olan OVR coin fiyatı 31 Aralık 2021 17.30’da $2.48 seviyesindedir.

OVR Platformunda Sanal Arsa Satın Al!

OVR sanal arsa satın alma işlemini yapmak için öncelikle platformun web sitesine giriyoruz. Burada metaverse sistemine dahil olmanız için gerekli bilgiler yer alıyor fakat bunlar İngilizce.

Nitekim İngilizceye hakim değilseniz sayfanın içerisinde yer alan Buy OVRLand bölümüne tıklayın. Buraya tıkladığınızda karşınıza platformun NFT marketi çıkacak. Karşınıza çıkacak olan sekmede “Visit Marketplace” sekmesini seçin.

Bundan sonra öncelikle platforma üye olmalısınız. Üyelik için “Sign In” bölümüne basın ve çıkan yerde “Register” düğmesi aracılığı ile üye olun. Üyeliğinizi tamamladıktan sonra tek yapmanız gereken MetaMask uygulanması ile sistemin NFT pazarını eşleştirmek.

Bu konuda bilgi almak için “Metamask nasıl kullanılır?” yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Ayrıca OVR platformunda oyun oynamak istiyorsanız Oculus Quest 2 gibi bir VR gözlüğe ihtiyacınız olacak.

Ancak unutmayalım ki bu sanal arsa platformları meteverse teknolojisine ne denli hazır henüz bilmiyoruz. Bu sebeple güçlü kripto paraları bulunan metaverse yatırımlarını tercih etmek biraz daha güvenli gibi duruyor. Bu hususta 2022 coin tahminleri yazımızı okuyarak kripto para dünyası hakkında fikir edinmeniz mümkün.

Ayrıca OVR için güzel yatırım alternatiflerinden biri Bloktopia Metaverse. Bloktopia için şu anki en kaliteli görsellere sahip yatırım demek yanlış olmaz.

2 Yorum

  1. […] OVR Metaverse Platformu | OVR’den Dijital Arsa Satın Al!OVR Metaverse Platformu | OVR’den Dijital Arsa Satın Al!yonetici1 tarafındanOVR Metaverse platformu, dünyanın en popüler sanal arsa yatırımı şirketlerinden biri. Şirket, dünyayı OVR coin para birimi ile milyonlarca parsele ayırıp satışa sundu. Türkiye'de, özellikle OVR platformunda İstanbul ve simge binalar arasında yer alan birçok mekân şimdiden sahibini buldu. Şu an için Ortaköy'de parsel başına arsa fiyatı 500 liranın üzerine çıkmış durumda. […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir