Kategoriler: GENEL

Bloktopia Metaverse Platformu Giriş | Metaverse Gökdeleni

Paylaş

Metaverse 2025 yılında 280 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşacak. Bunu gören diğer birçok platformu gibi Bloktopia da yeni bir metaverse platformu ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Blocktopia Metaverse, Elrond blok zinciri içerisinde kurulan dünyanın en eğlenceli metaverse gökdeleni.

Bloktopia Metaverse Giriş

Platformun içerisine giriş yapmak için Bloktopia internet sitesini ziyaret etmelisiniz. Ancak sistem biraz karmaşık olduğu için öncelikle aşağıdaki tanıtım yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Video: Metaverse evrenlerine nasıl girilir?

Bloktopia Metaverse nedir?

Bloktopia Metaverse, içerisinde eğitim alanları ve eğlence merkezleri bulunan sanal bir VR gökdelendir. Bu gökdelenin içerisine Oculus Quest 2 gibi üst düzey bir sanal gerçeklik gözlüğü takarak girdiğinizde kendinizi sanal dünyanın içerisinde hissedeceksiniz. Decentraland ve Axie Infinity gibi platformlardan çok daha etkileyici bir ortamla karışılacağınıza emin olun!

Platformun içerisine girdiğiniz zaman reklamlar ve sanal arsa şeklinde konumlanan NFT ürünlerini fark edeceksiniz. Bunların alım satımını yaparak para kazanmanız da mümkün.

Bloktopia Metaverse Gökdeleninin Özellikleri

Bloktopia’nın temel amacı merkezi olmayan bir dünya inşa etmek. Bu gökdelen de aslında fiziksel dünyadaki tüm yüklerinizden kurtulup sanal olarak eğlenmenizi sağlayan bir araç.

Video: Bloktopia Metaverse Tanıtım.

Platform sayesinde gelir elde etme, arkadaşlarınızla oyun oynayarak para kazanma ve toplumsal grupların içerisine katılma gibi birçok yetenek kazanacaksınız. Ayrıca burası mağazaların bulunduğu bir sanal alışveriş merkezi. Kısacası burada eğlenmeniz için her şey var.

Başka bir deyişle eğlenmek için mutlaka evden çıkmak zorunda değilsiniz. Alışveriş merkezine gideceğinize Bloktopia’da da güzel zaman geçirmeniz mümkün. Sadece tek ihtiyacınız olan güzel bir metaverse gözlük.

Blocktopia ve Gelişmiş Görseller

Bloktopia da diğer metaverse platformları gibi oyun üzerine kurulmuş. Ancak bir artısı var. Decentraland gibi yaygın metaverse oyunlarına göre çok daha gelişmiş görsellere sahip.

Sistemin içerisinde emlak edinmek aynı zamanda reklam gelirlerine de dahil olmak anlamını taşıyor. Bu da aslında geleceğe dönük önemli bir yatırım aracı olarak Bloktopia Metaverse platformunu ön plana çıkarıyor.

Kripto dünyasını burada öğrenin!

Platformun en iddialı olduğu konulardan bir diğeri de kripto varlıklar konusundaki eğitici vizyonları. Gökdelenin içerisinde bu iş için özel olarak ayrılmış ortamlar var. Buraya girdiğiniz zaman blokzincir teknolojisi ile ilgili birçok bilgiyi öğrenme fırsatınız olacak.

Sosyal bir ortama girin.

Sosyal bir ortamın içerisine girip ortamdaki diğer MetaHuman yani sanal insanlarla rekabet etmeniz çok farklı bir deneyim. Platform bu açıdan özellikle çok gelişmiş yeteneklere sahip.

Platformun geliştirme sürecine katılarak, 3D tasarlamalar yaparak aynı zamanda para kazanma şansına da sahipsiniz.

Gökdelendeki belirli alanları temsil eden tokenlerden satın almak da mantıklı. Yani sizin de burada bir daireniz veya iş yeriniz olabilir. Şu anki popülaritesi düşünülürse bu gerçekten iyi bir yatırım gibi duruyor.

Hatta bazı büyük yatırım şirketleri şimdiden burada kendi işletmelerini açmış durumda.

Sitemizdeki diğer metaverse platformlarına ait yazıları ve “Metaverse NFT Projeleri” yazımızı okumayı unutmayın.

Simit Çay

Simit Çay, edebiyattan teknoloji dünyasına kadar geniş bir alanda bilgiler bulabileceğiniz kültür platformudur. Siz de bizi takip ederek kültürel ve teknolojik gelişmelerden anında haberdar olun. Bizi takip etmek için buradan YouTube kanalımıza abone olmak ister misiniz?

Yorumlar

Son gönderiler

Buhara’da Yemek Yenecek En Güzel 5 Yer

Birkaç ay boyunca Buhara'da yaşamış biri olarak sizin için Buhara'da yemek yenecek en güzel 5… Daha Fazla

Şubat 24, 2024

9. Simit Çay Edebiyat Etkinlikleri Şiir Yarışması Sonuçları ve Yeni Yarışma Duyurusu (2024)

Geleneksel olarak düzenlediğimiz şiir yarışmamızı titiz bir inceleme ile nihayete erdirmiş bulunuyoruz. "9. Simit Çay… Daha Fazla

Şubat 4, 2024

Akyaka Kamp Alanları ve Fiyatları 2024

Ücretli ve ücretsiz kamp hizmetleri ile Akyaka kamp alanları gezginler için birçok imkân barındırıyor. Kamp… Daha Fazla

Ağustos 24, 2023

Mağaralı Koy (Finike) – Nasıl gidilir, giriş ücreti, park yeri 2024

Mağaralı Koy, Finike'den Demre'ye ulaşan kara yolu üzerinde bulunan çok sayıda koydan belki de en… Daha Fazla

Ağustos 24, 2023

Gelmiş Geçmiş En Güçlü İmparatorluk Nedir?

Dünya tarihindeki en güçlü imparatorluk nedir sorusu, tarihle ilgilenen herkesin merakını uyandırır. Bu soruya objektif… Daha Fazla

Ağustos 24, 2023

Çıralı Tekne Turu Fiyatları 2024 & Öneriler

Olimpos ve Çıralı çıkışlı günübirlik tekne turu fiyatları 2022 yılında 300 Türk lirasıdır. Bu fiyata… Daha Fazla

Temmuz 2, 2023